Stoiximan Super League

Ντέμης: «Είχα να δω τέτοια ΑΕΚ από τη σεζόν 2007-08»

Στα εντυπωσιακά επίπεδα απόδοσης που έπιασε η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος σημείωσε ότι έχει να δει τόσο καλή την «Ένωση» από τη σεζόν 2007-08.

Εντυπωσιασμένος έμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης από την εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος της «Ένωσης», σχολιάζοντας το παιχνίδι στην εκπομπή του στη NOVA «Monday FC», ανέφερε πως έχει να δει τέτοια AEK από τη σεζόν 2007-08. Όταν δηλαδή ήταν ο ίδιος πρόεδρος στο κλαμπ, με την ομάδα του να χάνει το πρωτάθλημα λόγω της γνωστής υπόθεσης «Βάλνερ» (δεν στάθηκε σ' αυτά τα δύο).

«Τέτοια ΑΕΚ είχα να δω από το 2008, όπου πήγαινε εκτός έδρας νικούσε με δύο και τρία γκολ. Αυτό το ματς που έκανε χθες η ΑΕΚ, δεν το έχουμε δει φέτος από καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα. Να μπαίνει να κυριαρχεί τόσο πολύ. Απλά άντεξε ο Άρης σ' αυτόν τον ρυθμό 15 λεπτά. Η ΑΕΚ έκανε πρέσινγκ στο 88' με το σκορ στο 2-0, ήταν εντυπωσιακή», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή στάθηκε και στην ηρεμία που είχαν το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου». «Είναι το μοναδικό ματς που ο Αλμέιδα ήταν ήρεμος. Οι παίκτες δεν είχαν νεύρα και ήταν όλοι συγκεντρωμένοι», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x