Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δεν υπάρχει λόγος να πιέσει τον Γκαρσία-Οι ανοιχτές θέσεις για 11αδα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε τα δεδομένα για το σχήμα που ετοιμάζει ο Ματίας Αλμέιδα για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Η ΑΕΚ δεν θα ρισκάρει να πιέσει τον Λιβάι Γκαρσία να παίξει οπωσδήποτε κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να πιέσει τον Γκαρσία, δεν υπάρχει κάποιος λόγος να το κάνει, αφού υπάρχουν 11-12 παιχνίδια ακόμη. Έτσι κι αλλιώς ο Τσούμπερ έχει πάει πάρα πολύ καλά ως φορ, τόσο στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όσο και κόντρα σε ΟΦΗ και Ατρόμητο. Αν πάντως κάνει δύο προπονήσεις ο Γκαρσία, πιστεύω πως θα είναι αποστολή. Ειδάλλως, θα επιστρέψει στην πρεμιέρα των playoffs», τόνισε αρχικά.

Όσο για την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Ματίας Αλμέιδα και τα διλήμματα; «Είναι πιθανό να παίξει με δύο αμυντικά χαφ, αν και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό που πήγε καλά η ομάδα, έπαιξε μόνο με έναν από τους Σιμάνσκι και Γιόνσον. Θεωρώ δεδομένο ότι ο Άμραμπατ θα επιστρέψει, όπως και το δίδυμο Αραούχο και Τσούμπερ. Βλέπω δύσκολο να μείνει έξω ο Πινέδα, οπότε αν πάει με Σιμάνσκι και Γιόνσον, το πιο πιθανό είναι να μείνει έξω ο Γκατσίνοβιτς. Πιστεύω ο Γιόνσον δεν βγαίνει, είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο Σιντιμπέ ήταν εκπληκτικός στο Περιστέρι, αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο πως θα παίξει αντί του Ρότα ή του Χατζισαφί», σημείωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x