Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δυνατή προσέγγιση της ΑΕΚ σε Λαλά - Κοιτάει και για τερματοφύλακα και στόπερ»

Το γερό μπάσιμο που έχει κάνει ο Παναγιώτης Κονέ για το «μπαμ» με τον Κένι Λαλά και την πρόθεση της ΑΕΚ να ψάξει επίσης για τερματοφύλακα και στόπερ υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα μεταγραφικά μέτωπα που έχει ανοίξει η ΑΕΚ για την ενίσχυσή της σε όλες τις θέσεις που «πονάει» ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, αναφέρθηκε αρχικά στην εξαιρετική (όσο και δύσκολη) περίπτωση του Κένι Λαλά, τονίζοντας ότι ο Παναγιώτης Κονέ έχει κάνει πολύ δυνατή προσέγγιση στον ίδιο τον παίκτη και τον μάνατζέρ του.

Εξήγησε λοιπόν ότι πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να συμφωνήσουν σε πρώτη φάση μαζί του και δεδομένου ότι το συμβόλαιό του λήγει σε έξι μήνες, είτε να τον αποκτήσουν τώρα με κάποιο αντάλλαγμα στη Στρασμπούρ, είτε να τον περιμένουν το καλοκαίρι.

Κατά τ’ άλλα, με αφορμή το δημοσίευμα για Ριμπέιρο, επιβεβαίωσε ότι η «Ένωση» μαζεύει προτάσεις και για τερματοφύλακα και στόπερ, ενώ αναφερόμενος στο αποψινό ματς με τη Λαμία, χαρακτήρισε σίγουρη την παρουσία του Γαλανόπουλου και προέβλεψε ότι θα μείνουν έξω οι Λιβάγια και Ολιβέιρα.



Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ: Παλεύει για την υπέρβαση στα μπακ με Λαλά

Record: «Απασχολεί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Ριμπέιρο»

«Βλέπει» και Τερ Αβέστ η ΑΕΚ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x