Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Επιτέλους σοβαρή ΑΕΚ - Απασχολεί ο Αλμέιδα, θα κάνει μια τελική προσπάθεια για Γκαρσία

Για τον συνδυασμό σοβαρότητας-παραγωγικότητας που πέτυχε η ΑΕΚ στα Γιάννενα, την υποψηφιότητα Αλμέιδα για τον πάγκο και την τελευταία… ζαριά για Γκαρσία μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην καθοριστική (όσο και απαραίτητη) νίκη που πήρε η ΑΕΚ επί του ΠΑΣ και τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, στάθηκε στο γεγονός ότι εμφανίστηκε έπειτα από καιρό μια «Ένωση» σοβαρή και με τους παίκτες να τα δίνουν όλα.

Παρόλο που τόνισε λοιπόν ότι δεν έλειψαν και πάλι οι αμυντικές παθογένειες (ειδικά στις σέντρες), υπογράμμισε το γεγονός ότι απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε χάσει στα πλέι-οφ και δεχόταν γκολ με το σταγονόμετρο, οι «κιτρινόμαυροι» πέτυχαν τρία και μπορούσαν άλλα δυο.

Όσο για την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα, επιβεβαίωσε ότι απασχολεί σοβαρά, ωστόσο τόνισε ότι υπάρχουν 1-2 ονόματα που επίσης «παίζουν» (χωρίς να έχουν αποκαλυφθεί ακόμα) και ξεκαθάρισε ότι πριν προχωρήσει η ΑΕΚ σε τελικές συζητήσεις, θα κάνει μια ύστατη προσπάθεια για το «θαύμα» με τον Ρούντι Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x