Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έχουν γίνει επαφές με Μορένο και Φαν Μπόμελ-Πολύ καλές περιπτώσεις και οι δύο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στις επαφές της ΑΕΚ με τον Βιθέντε Μορένο και τον Μαρκ Φαν Μπόμελ για τη θέση του προπονητή.

Η ΑΕΚ «τρέχει» τις επαφές για τον διάδοχο του Ματίας Αλμέιδα και τα δύο πρώτα ονόματα με τα οποία έχουν γίνει συζητήσεις είναι ο Βιθέντε Μορένο, που σήμερα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Οσασούνα, αλλά και ο ελεύθερος Μαρκ Φαν Μπόμελ. Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις δύο αυτές περιπτώσεις.

«Ο Μορένο και ο Φαν Μπόμελ είναι ψηλά στη λίστα του Ριμπάλτα και έχουν μιλήσει. Με τον πρώτο έχει γίνει και συνάντηση, οι πιθανότητες δεν είναι πάρα πολλές αλλά αν καταφέρει να τον πείσει η ΑΕΚ θα είναι επιτυχία. Ο Ολλανδός είναι επίσης πολύ καλή περίπτωση, είχε κάνει νταμπλ με την Αντβέρπ που δεν είναι στις πολύ μεγάλες του Βελγίου τα τελευταία χρόνια και έπαιξε Champions League αποκλείοντας την ΑΕΚ με δύο νίκες. Αναμένουμε μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχει κλείσει ο προπονητής. Όπως φαίνεται από τα ονόματα με τα οποία μιλάει η ΑΕΚ, προσπαθεί να πάρει έναν εγνωσμένης αξίας προπονητή, που να μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλει ο Ριμπάλτα», τόνισε.

Όσο για τον Ντέρεκ Κουτέσα είπε: «Πέρασε τα ιατρικά και τα εργομετρικά, πιθανότατα να έχει υπογράψει στην ΑΕΚ και δεν θέλει ο ίδιος να ανακοινωθεί μέχρι να τελειώσει τις υποχρεώσεις με την Σερβέτ στο Βέλγιο. Μπορούμε πάντως να τον θεωρούμε παίκτη της ΑΕΚ και δεν είχαν καμία βάση όσα γράφτηκαν πως κόπηκε στα ιατρικά».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x