Την προσπάθεια για να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ματίας Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία της συνεχίζει η ΑΕΚ, με τον Χαβιέρ Ριμπάλτα να κινεί τα νήματα. Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και της εκπομπής «Πρεσάρισμα» στα δεδομένα που υπάρχουν αυτήν τη στιγμή, τονίζοντας ότι υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο.
Όσον αφορά τον Μορένο στάθηκε στο επίπεδο δυσκολίας της συγκεκριμένης περίπτωσης, καθώς η καλή δουλειά που έχει κάνει στην Οσασούνα τη φετινή σεζόν δεν περνάει… απαρατήρητη από τους ισπανικούς συλλόγους.
«Θα είναι επιτυχία να φέρει τον Μορένο η ΑΕΚ», επεσήμανε στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο, ενώ επανέλαβε ότι ο 50χρονος προπονητής έχει τα στοιχεία που αναζητά ο διευθυντής ποδοσφαίρου των «κιτρινόμαυρων». Αφού του αρέσει το άμεσο ποδόσφαιρο και η ένταση στο παιχνίδι της ομάδας.
Ακολούθως τόνισε ότι διαφέρει ο Φαν Μπόμελ, ο οποίος είναι ελεύθερος εδώ και έναν χρόνο, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με την Αντβέρπ.
Επιπλέον, μίλησε και για το κομμάτι της ενίσχυσης, όπου γίνονται συνεχώς κινήσεις όπως είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου και μετέφερε τι ισχύει με τον Σόουζα, ενώ στάθηκε και στο κομμάτι των ακαδημιών, όπου γίνεται αξιολόγηση.
«Πρέπει να τα σκάσει, να βρει παίκτες, αλλιώς με τον νέο κανονισμό θα παίζει με… δέκα στο Κύπελλο και δεν υπερβάλω. Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι σαρωτικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Θα ξεκινήσει από το μηδέν. Να φτάσει σε 2-3 χρόνια σε ένα επίπεδο να πλησιάζει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στις ακαδημίες», είπε.
Ακούστε το σχετικό απόσπασμα μέσω του καναλιού του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.
Διαβάστε Επίσης
ΑΕΚ: Σενάριο από Πολωνία για Αφόνσο Σόουζα Τσακίρης: «Δεν επιβεβαιώνει ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο Μορένο τα περί επαφών» Η Ντε Γκράαφσαπ ανακοίνωσε τον Θεοδωρίδη από την ΑΕΚ Ο Ριμπάλτα κάλεσε στελέχη της UEFA για αξιολόγηση στις ακαδημίες της ΑΕΚ! «Ήρθε σε επαφή με την ΑΕΚ για Μουκουντί ο Ερυθρός Αστέρας»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.