Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το μεγάλο κέρδος της ΑΕΚ από τα Γιάννενα - Αδικαιολόγητη τόση κουβέντα για Τσούμπερ»

Για τη νοοτροπία νικητή που έβγαλε η ΑΕΚ στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ -αλλά και την υπερβολική συζήτηση που γίνεται για το ντεφορμάρισμα του Τσούμπερ- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στο μεγαλύτερο κέρδος της ΑΕΚ από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ (πέρα των τριών βαθμών που την κρατούν στη διεκδίκηση του τίτλου) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι το καλύτερο που μπορεί να κρατήσει η «Ένωση» από τη σκληρή αναμέτρηση των Ιωαννίνων είναι η επιβλητική παρουσία της στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Εξήγησε λοιπόν ότι στο συγκεκριμένο διάστημα η ομάδα έδειξε ότι δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη και χαρακτήρισε ενδεικτικό το γεγονός ότι (πλην του γκολ του Σάκχοφ) είχε τέσσερις ακόμα ευκαιρίες να σκοράρει.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο ντεφορμάρισμα που περνάει ο Στίβεν Τσούμπερ, τονίζοντας ότι κακώς γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση, αφού πρόκειται για έναν παίκτη που είναι λογικό να βγάλει κούραση, έχοντας παίξει Euro και αγωνιζόμενος συνεχώς με ΑΕΚ και εθνική χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x