Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ φέτος δείχνει πως μπορεί να καλύπτει τις απουσίες»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα αγωνιστικά πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το σημερινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Παρά τις απουσίες η ΑΕΚ θα παραταχθεί με την ίδια αγωνιστική φιλοσοφία στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Ο Σιμάνσκι και ο Ελίασον είναι πολύ σημαντικές απουσίες, αλλά η ομάδα έχει δείξει φέτος πως μπορεί να καλύψει τα κενά, έστω και με παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Γιόνσον είναι παίκτης υψηλής ποιότητας και ο Άμραμπατ μπορεί να κάνει διαφορετικά πράγματα από τον Ελίασον», τόνισε.

«Υπάρχουν δύο ερωτηματικά. Το ένα μήπως παίξει ο Σιντιμπέ αντί του Ρότα και το άλλο μήπως παίξει με δύο κεντρικά χαφ βάζοντας τον Γαλανόπουλο δίπλα στον Γιόνσον και βάλει τον Πινέδα στα άκρα. Δεν το βλέπω πάρα πολύ πιθανό όμως», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Θα χρειαστεί πολλή συγκέντρωση και αλληλοκαλύψεις ανασταλτικά, γιατί ο Ολυμπιακός βρίσκει ρυθμό και μπορεί με την μπάλα στα πόδια να κάνει πολλά λόγω της ποιότητας των παικτών του. Είναι ένα παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x