Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η πιθανή 11άδα της ΑΕΚ με Ατρόμητο - Πολύ δύσκολο ματς μετά από όσα έχουν συμβεί»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει της σημερινής (08/03, 17:30) αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του πλέον πολυσυζητημένου αγώνα της σεζόν, με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» τόνισε πως η ομάδα έχει την ευκαιρία με νίκη να βρεθεί σήμερα στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας και χαρακτήρισε «μεγάλο το ματς και πολύ δύσκολο, ειδικά μετά μετά από όσα έχουν συμβεί». Θυμίζουμε, το Ατρόμητος-ΑΕΚ είναι ο περιβόητος αγώνας της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, που ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Φλεβάρη και ο οποίος αναβλήθηκε λόγω του γνωστού θέματος με τα δοκάρια στις εστίες. Έπειτα από δύο δικαστικές μάχες (ένσταση και έφεση), αποφασίστηκε ο επαναπροσδιορισμός της αναμέτρησης και έτσι οι δύο ομάδες θα βρεθούν εκ νέου.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με το αγωνιστικό σκέλος, ο Κετσετζόγλου σημείωσε πως έχει ενδιαφέρον η 11άδα, αφενός γιατί αρκετοί από τους μη βασικούς παίκτες (όπως ο Μάνταλος για παράδειγμα), που έπαιξαν στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ, πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και αφετέρου, φυσικά, επειδή υπάρχει την Κυριακή το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Συν σε όλα αυτά είναι και το γεγονός ότι Βίντα, Τζαβέλλας, Γκατσίνοβιτς, Ρότα, Πινέδα, Ελίασον και Χατζισαφί είναι στο όριο καρτών! Για το τελευταίο, ωστόσο, σχολίασε ότι θα είναι «ό,τι χειρότερο να προσέξουν» οι παραπάνω να μη δεχθούν κάρτα, προκειμένου να μη λείψουν στο ντέρμπι.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την 11άδα, λοιπόν και αφού τόνισε ότι δεν αποκλείεται να δούμε τον Πινέδα δεξιά και τον Σιντιμπέ στη θέση του Ρότα, υπογράμμισε ότι με επιφύλαξη θα είναι η εξής: Αθανασιαδης, Ρότα, Χατζισαφί, Μουκουντί, Βίντα, Πινέδα, Γιόνσον, Ελίασον, Γκατσίνοβις, Τσούμπερ και Αραούχο.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x