Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Τα διλήμματα του Αλμέιδα για την ενδεκάδα με Ατρόμητο»

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ και τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ και τις σκέψεις που έχει ο Ματίας Αλμέιδα για την κατάρτιση της ενδεκάδας για το σημερινό δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των «κιτρινόμαυρων», αφού τόνισε ξανά πως αρκετοί «λάλησαν για αυτό το ματς». λόγω της αναβολής του αγώνα στις 5 Φεβρουαρίου με το ζήτημα των δοκαριών στις εστίες, ανέφερε πως δύσκολα ο Ματίας Αλμέιδα θα επιλέξει να κάνει διαχείριση στο σημερινό παιχνίδι, ώστε να είναι πιο έτοιμη η «Ένωση» στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αφού είναι ένας προπονητής που δεν θέλει να δίνει λάθος μηνύματα στους παίκτες του.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις σκέψεις του προπονητή για την αρχική ενδεκάδα: «Ο Αθανασιάδης τέρμα, Ρότα, Χατσισαφί, Μουκουντί και Βίντα. Στα χαφ ο Γιόνσον και μετά είτε να βάλει τον Πινέδα δίπλα του, με δεξιά τον Ελίασον, αριστερά τον Γκατσίνοβιτς και επιθετικούς τους Αραούχο και Τσούμπερ. Το άλλο σενάριο είναι να πάει δεξιά ο Πινέδα με τον Μάνταλο ή Σιμάνσκι στα χαφ και να μείνουν μπροστά Γκατσίνοβιτς, Αραούχο και Τσούμπερ».

Τέλος, αναφορικά με τον Λιβάι Γκαρσία ανέφερε πως ίσως προλάβει να βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ωστόσο λογικά θα τον δούμε να αγωνίζεται στα play-offs.


Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Τσακίρης:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x