Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ, η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ - Τι ισχύει με Μουκουντί, Αραούχο, Λιβάι»

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αφού χαρακτήρισε δύσκολο το ματς για την Ένωση, ανέφερε μία πιθανή ενδεκάδα, μιλώντας στον Μανώλη Μουσουράκη.

Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα, Βίντα, Κάλενς και Μήτογλου διεκδικούν δύο θέσεις για το κέντρο της άμυνας, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο Περουβιανός στόπερ συνήθως παίρνει φανέλα βασικού πριν τα ευρωπαϊκά ματς. Για τα δεξιά διεκδικούν θέση Ρότα και Σιντιμπέ. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τι έχει στο μυαλό του ο Αλμέιδα ενόψει Πέμπτης. Αριστερά επίσης υπάρχει δίλλημα για Χατζισαφί και Μοχαμάντι. Σιμάνσκι και Πινέδα αναμένεται να είναι στα χαφ, δεξιά ο Ελίασον, αριστερά ο Γκατσίνοβιτς, ενώ Τσούμπερ και Πόνσε θα βρίσκονται στην επίθεση.

Για το ματς με τον Μουκουντί είπε: «Ένα ματς είναι. Αν χάσει εθνικής κάποιος ποδοσφαιριστής χάνει και το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, εκτός αν η ομοσπονδία της χώρας δώσει άδεια. Δεν στάλθηκε η άδεια από την ομοσπονδία». Παράλληλα ανέφερε: «Αισιοδοξία για Αραούχο. Είναι ίσως λίγο και προληπτικό, για Γκαρσία είναι δύσκολο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x