Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ιστορική η επιλογή του Κουχάρσκι - Καλό που… δεν έχει σχέση με την ΑΕΚ»

Στους λόγους που το προφίλ Κουχάρσκι δείχνει να ταιριάζει απόλυτα με αυτό που έψαχνε η ΑΕΚ και την αλλαγή φιλοσοφίας που σηματοδοτεί η πρόσληψή του αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για τη στροφή που έκανε η ΑΕΚ -όσον αφορά στη λογική επιλογής στελεχών- με την περίπτωση του Ράντοσλαβ Κουχάρσκι μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η πρόσληψη του Πολωνού μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και… ιστορική.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι η «Ένωση» ξέφυγε από τη (ρομαντική, αλλά αναποτελεσματική) φιλοσοφία να επιλέγει κάποιον που έχει σχέση με τον σύλλογο, εξήγησε ότι ο Κουχάρσκι μπορεί να… κουμπώσει ιδανικά, προερχόμενος από μια ομάδα που έχει πολλές ομοιότητες με την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, επανέλαβε ότι το κρισιμότερο όλων παραμένει να βγει η επιλογή του Ματίας Αλμέιδα και τόνισε ότι η συνεργασία προπονητή και τεχνικού διευθυντή θα έχει ως στόχο μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχουν αποκτηθεί όλοι οι παίκτες στις θέσεις που θα προορίζονται για βασικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x