Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ιστορική μέρα για την ΑΕΚ, αλλά μεγάλος ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για τον κίνδυνο αποπροσανατολισμού από τον στόχο της νίκης για την ΑΕΚ απέναντι στον Ιωνικό στο ιστορικό πρώτο ματς στο νέο γήπεδο.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την… κιτρινόμαυρη προσμονή για το αποψινό ιστορικό πρώτο ματς της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο, απέναντι στον Ιωνικό, αλλά και την «παγίδα» που κρύβουν τέτοιες αναμετρήσεις.

«Ήταν πολύ ωραία στα εγκαίνια, αλλά από σήμερα ισχύει αυτό που τραγουδάνε οι φίλαθλοι ‘Να παίζει η ΑΕΚάρα στα Φιλαδέλφεια’. Είναι ιστορική μέρα, αλλά σε τέτοια παιχνίδια ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού είναι μεγάλος. Είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς απόλυτα σε τέτοιες συνθήκες, ακόμη και χθες στην προπόνηση πήγε τόσος κόσμος. Γι’ αυτό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, αφού τέτοια παιχνίδια μπορούν να εξελιχθούν από μεγάλους θριάμβους μέχρι και σε άσχημες βραδιές», τόνισε.

Όσο για την ενδεκάδα; «Είναι σημαντικές οι απουσίες των Χατζισαφί και Γιόνσον, γιατί θα ήταν βασικοί. Βλέπω την ενδεκάδα του Αγρινίου, με τον Μουκουντί στη θέση του Τζαβέλλα και τον Μοχαμάντι αριστερά. Δεξιά δίνω προβάδισμα στον Ρότα γιατί ο Σιντιμπέ δεν είναι στο 100%. Στο κέντρο θα είναι ο Σιμάνσκι, ο Πινέδα και ο Γκατσίνοβιτς, στα άκρα θα δούμε τον Ελίασον ή τον Τσούμπερ και μπροστά θα παίξουν Γκαρσία και Αραούχο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x