Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Σε καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος»

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena» εν όψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Ιωνικό.

Παρά την… ταλαιπωρία που υπέστη, ο αγωνιστικός χώρος στην «Αγια-Σοφιά Opap Arena» θα είναι σε αρκετά καλή κατάσταση στην αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ιωνικό, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Ο αγωνιστικός χώρος θα είναι σε καλή κατάσταση, έγιναν κάποιες εργασίες. Είναι λογικό να επιβαρύνθηκε με τα όσα έγιναν στα εγκαίνια, αλλά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Με τον Ατρόμητο, στο επόμενο ματς, θα είναι σε καλύτερη κατάσταση και όλο το γήπεδο θα είναι στην εντέλεια μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι σημαντικό το κομμάτι της διαχείρισης της όλης κατάστασης σήμερα, γιατί η ομάδα παίζει για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο και έχει την υποχρέωση να κερδίσει. Επιπλέον με νίκη θα είναι μόνη δεύτερη και θα πάει με καλή ψυχολογία για το ματς της Κυριακής με τον Άρη. Όσο για την ενδεκάδα, περιμένουμε 1-2 αλλαγές σε σχέση με αυτή που έπαιξε με τον Παναιτωλικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x