Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προς… Φιλαδέλφεια ο Πλάνιτς - Ίσως πάρει 3 στόπερ η ΑΕΚ - Προέκυψε νέος επιθετικός»

Ενδεχόμενο να ενισχυθεί η ΑΕΚ στην άμυνα με τον Πλάνιτς -αλλά και δυο ακόμα στόπερ- άφησε ανοιχτό στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Παράλληλα αποκάλυψε ότι εξετάζεται και νέα υποψηφιότητα φορ.

Στις αυξανόμενες ενδείξεις ότι η υπόθεση Πλάνιτς θα τελειώσει θετικά για την ΑΕΚ και την πιθανότητα η ενίσχυση στην άμυνα να είναι ακόμα μεγαλύτερη από την αναμενόμενη αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, σημείωσε ότι ο συνδυασμός δημοσιευμάτων στο Ισραήλ και διαρροών από την πλευρά του παίκτη και της Μακάμπι Χάιφα επιβεβαιώνουν ότι ο Σέρβος έχει πάρει… κατεύθυνση προς τη Φιλαδέλφεια.

Τόνισε ωστόσο ότι η «Ένωση» έχει κάνει κρούσεις σε ομάδες για δυο ακόμα στόπερ και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ν’ αποκτηθούν συνολικά τρεις κεντρικοί αμυντικοί.

Όσο για τα υπόλοιπα μεταγραφικά μέτωπα, τόνισε ότι η περίπτωση εξτρέμ ίσως πάει πιο πίσω μετά την επιτυχία της παραμονής του Άμραμπατ και αποκάλυψε ότι το Σ/Κ προέκυψε και νέα ενδιαφέρουσα περίπτωση σέντερ-φορ εκτός του Χάτζι Ράιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x