Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Καλό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, προσπάθησαν να μην πάθουν ζημιά - Αστείο να μιλάμε για δεύτερη κάρτα Βίντα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέλυσε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το τι σημαίνει για την ΑΕΚ η ισοπαλία του ντέρμπι, ενώ αναφέρθηκε στις εναλλακτικές που είχε (και δεν είχε ο Αλμέιδα), αλλά και στη διαιτησία.

Καλό (όπως και δίκαιο) αποτέλεσμα χαρακτήρισε για την ΑΕΚ την ισοπαλία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είχα πει ότι η ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, αλλά δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος όταν έρχεται η ισοφάριση στο 89’», τόνισε στην εκπομπή «Πρεσάρισμα».

Μιλώντας στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο επεσήμανε ότι οι δύο ομάδες προσπάθησαν να μην πάθουν ζημιά, ενώ στάθηκε και στον αέρα που είχε στην περιοχή, τονίζοντας ότι αλλοίωσε το παιχνίδι.

Παράλληλα, στάθηκε στους Φερνάντες και Άμραμπατ, οι οποίοι έλειψαν από την ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε στην άποψη ότι θα μπορούσε να βάλει τον Μήτογλου στο τέλος ο Αλμέιδα, ώστε να παίξει με τριάδα.

Σε ό,τι αφορά τη διαιτησία, επεσήμανε ότι ο διαιτητής δεν είχε κακή πρόθεση, ενώ σχολίασε ότι είναι αστείο να γίνεται κουβέντα για δεύτερη κίτρινη στον Βίντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x