Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Όχι κακό αποτέλεσμα η ισοπαλία - Αν μπει με τέτοια διαφορά στα playoffs θα είναι φαβορί η ΑΕΚ»

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-1).

Ο Κώστας Κετσετζόγλου στάθηκε στην αδυναμία της ΑΕΚ να απειλήσει μετά το 0-1 και το πρόβλημα των στατικών φάσεων σχολιάζοντας το 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η ισοπαλία δεν είναι κακό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ, αλλά όταν ισοφαρίζεσαι στο 89’ μένει μια πικρία. Θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι, αλλά δεν λέω ότι το αποτέλεσμα είναι άδικο. Ο ΠΑΟΚ μετά τις αλλαγές που έκανε πίεζε και δικαιούται το γκολ που πέτυχε», ανέφερε αρχικά.

«Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, στο δεύτερο ξεκίνησε με το γκολ, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει 1-2 κόντρα επιθέσεις για ένα δεύτερο γκολ. Δυστυχώς η ΑΕΚ έχει δεχτεί πολλά γκολ σε στατικές φάσεις φέτος και χάνει την ευκαιρία να είναι πρώτη», πρόσθεσε.

«Είναι θετικό ότι η ΑΕΚ τελειώνει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος έχοντας κερδίσει όλους τους διεκδικητές και δεν έχει χάσει από κανέναν. Ιδανικά θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες στα υπόλοιπα ματς για να μπει από καλή θέση στα playoffs και αν τα καταφέρει θα είναι για μένα φαβορί για το πρωτάθλημα», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x