Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Καμία σχέση με… Νακίμ οι εισηγήσεις Κουχάρσκι - Αποφασίστηκαν οι τιμές των διαρκείας»

Τη βεβαιότητα (βάσει των εισηγήσεων Κουχάρσκι) ότι οι στόπερ που θα «χτυπήσει» η ΑΕΚ θα είναι πολύ ανώτερου επιπέδου από τον Νακίμ τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Τι είπε για διαρκείας.

Το επίπεδο των μεταγραφικών επιδιώξεων της ΑΕΚ -με αφορμή την περίπτωση του Μάρκους Νακίμ- διευκρίνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται η «Ένωση» ν’ ασχοληθεί με παίκτη τέτοιας αξίας, αφού οι εισηγήσεις που έχει κάνει ο Ράντεκ Κουχάρσκι είναι τελείως διαφορετικού προφίλ.

Κατά τ’ άλλα, χαρακτήρισε αναβάθμιση για το οργανόγραμμα του συλλόγου την παρουσία ενός στελέχους με την προσωπικότητα και τις διασυνδέσεις του Μπρούνο Άλβες, σημειώνοντας ότι θα βοηθάει και στις μεταγραφές, εκτός του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όσο για τα εισιτήρια διαρκείας της «Αγια-Σοφιάς - Opap Arena», τόνισε ότι έχουν μπει πλέον στο τελικό στάδιο και αφού σημείωσε ότι έχουν αποφασιστεί και οι τιμές, εκτίμησε ότι στο τέλος της άλλης εβδομάδας θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x