Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Κινήσεις για προσωρινή λύση στην ΑΕΚ - Ο λόγος που καθυστερεί η απόφαση»

Στις διεργασίες για την ανεύρεση υπηρεσιακού τεχνικού και τον λόγο που τρενάρεται η απόφαση Μελισσανίδη για το πώς θ’ αντικατασταθεί ο Γιαννίκης αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τα δεδομένα στο θέμα του Αργύρη Γιαννίκη και της διαδικασίας της αντικατάστασής του (που βρίσκεται σε εξέλιξη) μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, συμφώνησε ότι προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι (παρά τη θλιβερή εικόνα της ΑΕΚ και τη βεβαιότητα ότι το πράγμα είναι μη αναστρέψιμο) δεν έχει ληφθεί ακόμα απόφαση.

Τόνισε ωστόσο ότι έχουν γίνει ήδη διεργασίες για την ανεύρεση προσωρινής λύσης και πιθανολόγησε ότι ο λόγος που τρενάρεται η απόφαση Μελισσανίδη είναι γιατί ψάχνει τρόπο να βγει ομαλά η σεζόν χωρίς να δεσμευτεί η επόμενη.

Σε κάθε περίπτωση τόνισε ότι είναι επικίνδυνο να μην υπάρξει άμεσα αλλαγή (έστω και με υπηρεσιακό), αφού όσο διατηρείται η συγκεκριμένη κατάσταση η ομάδα κινδυνεύει να χάσει την Ευρώπη και να κάψει και το ρόστερ της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x