Ο Κώστας Κετσετζόγλου, σχολιάζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, στάθηκε κυρίως στην απόφαση του Μάκελι -μετά και το On-field review- να καταλογίσει πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης στη Νέα Φιλαδέλφεια.
«Μια βραδιά απ' τα παλιά με ξένο διαιτητή, έπαιζε Ολυμπιακό όλο το ματς. Σε εκτός φάσης χτύπημα του Ποντένσε έδειξε κίτρινη, υπάρχει δεύτερη κίτρινη στον Ταρέμι ενώ είχε ήδη άλλη μια.
Και φτάνουμε στο τελευταίο λεπτό: Σκοντάφτει ο παίκτης του Ολυμπιακού στην περιοχή και η διαιτητική ομάδα κρίνει ότι πρέπει να δοθεί πέναλτι.
Ένας ρέφερι που έχει δείξει τις προθέσεις του σε όλο το ματς. Άρπαξε την ευκαιρία στο τέλος και χάρισε στον Ολυμπιακό την ισοπαλία. Το παιχνίδι έχει κριθεί από τη διαιτησία», ανέφερε, πριν περάσει και στο αγωνιστικό κομμάτι.
Διαβάστε Επίσης
Νίκολιτς: «Σκέτη ντροπή και αηδία, θέλω να κάνω εμετό» Τα highlights από το ισόπαλο 1-1 στο μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό Μεντιλίμπαρ: «Όσα συνέβησαν σήμερα δεν ανεβάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο» Το πέναλτι του Μουκουντί στον Αντρέ Λουίζ και η εκτέλεση του Ταρέμι για το 1-1 στο 106' Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός πήρε το λιγότερο που του άξιζε» Έξω φρενών ο Ηλιόπουλος μπήκε στο γήπεδο και διαμαρτυρήθηκε στους διαιτητές! Χριστόγλου: «Ήταν καλύτερος σε γενικές γραμμές ο Ολυμπιακός, από επιπολαιότητα δεν σκόραρε σε κάποιες φάσεις»Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






