Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα πλέον η ΑΕΚ - Απίστευτη η απόφαση Κουλμπάκοφ»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη «μεγαλύτερη», όπως τη χαρακτήρισε, φετινή νίκη της ΑΕΚ, στην Τούμπα. «Στο χέρι της ο τίτλος», τόνισε. Τι είπε για Κουλμπάκοφ.

Για τη «μεγαλύτερη φετινή νίκη της ΑΕΚ» έκανε λόγο ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, σχολιάζοντας το «διπλό» της «Ένωσης» στην Τούμπα (0-1) επί του ΠΑΟΚ.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ -ο οποίος απόψε 12 με 2 ανοίγει τις γραμμές στην κορυφαία αθλητική συχνότητα της χώρας για όλους εσάς- τόνισε ότι «το παιχνίδι ήταν πολύ κρίσιμο, μετά από δύο σερί ντέρμπι, όπου δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και πρόσθεσε ότι η ομάδα ήταν σε άσχημη θέση, αφού θα μπορούσε να βρεθεί ακόμη και 4η σήμερα». Υπογράμμισε, εξάλλου, ότι μετά το μεγάλο «διπλό», «η ΑΕΚ είναι, πλέον, ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα και δεν δύσκολα θα το χάσει. Όλα είναι πια στο χέρι της».

Όσο για τη διαιτησία του Κουλμπάκοφ και τη φάση του 7', που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς ΑΕΚ, σχολίασε: «Ακόμη δεν έχουμε μάθει γιατί ακυρώθηκε το γκολ. Μεγαλύτερη απόδειξη της συνολικής αμηχανίας, δε, χωρίς να θέλω να πω κάτι για τα παιδιά, που την έχουν γράψει, είναι ότι στην περιγραφή του αγώνα ο ΠΑΟΚ αναφέρει ότι δόθηκε επιθετικό φάουλ στον Άμραμπατ, ενώ εκείνος δεν είχε ούτε έναν παίκτη κοντά του.

Το χειρότερο απ' όλα είναι ότι ο διαιτητής σφύριξε όταν ο Πινέδα πήρε την μπάλα και βγήκε τετ-α-τετ. Και δεν εξήγησε ποτέ τι έγινε, τι έδωσε. Πρόκειται για απίστευτη απόφαση, ενώ υπάρχει στο 36' η αγκωνιά του Αουγκούστο στον Άμραμπατ, που ήταν δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μεγάλης κλάση διαιτητή, που έβγαλε ανενόχλητος το υπόλοιπο ματς. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι συνέβη, και δεν θέλω να λέω ότι έγινε κάτι εσκεμμένα, αλλά ήταν πραγματικά αδικαιολόγητο το σφύριγμά του στο 7'
».

Ακούστε αναλυτικά το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x