Stoiximan Super League

Η εξήγηση για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ στην Τούμπα που έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων

Γιατί ο Λευκορώσος ελίτ διαιτητής Κουλμπάκοφ ακύρωσε το γκολ του Άμραμπατ στο 7' του ντέρμπι «δικεφάλων», προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων από πλευράς ΑΕΚ.

Θύελλα αντιδράσεων από πλευράς ΑΕΚ έχει προκαλέσει η ακύρωση του γκολ του Άμραμπατ στο 7' του ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Η «Ένωση» κάνει λόγο για «το σκάνδαλο του αιώνα» και τονίζει πως «το παιχνίδι έχει αλλοιωθεί ξεκάθαρα» από την απόφαση του Λευκορώσου ελίτ διαιτητή Κουλμπάκοφ. Ουδείς, ωστόσο, ακόμη έχει καταλάβει τι ακριβώς είδε και έδωσε ο ρέφερι…

Βγάζοντας από την κουβέντα το ενδεχόμενο να υπάρχει οφσάιντ, αφού η μπάλα γύρισε από παίκτη του ΠΑΟΚ στον Πινέδα, ο οποίος «σέρβιρε» στον αμαρκάριστο Άμραμπατ, η μόνη εξήγηση, που υπάρχει, είναι η εξής: Στο ξεκίνημα της φάσης, ο διαιτητής βλέπει επιθετικό φάουλ του Γκατσίνοβιτς στον Σάστρε, αλλά αφήνει το πλεονέκτημα, καθώς η μπάλα καταλήγει στα πόδια του Σβαμπ. Εκείνος, όμως, κάνει το τραγικό λάθος -κάτι, φυσικά, που δεν θα μπορούσε να το ξέρει ο Κουλμπάκοφ- και στην εξέλιξη της φάσης, η ΑΕΚ βγαίνει στην κόντρα και φτάνει στο γκολ με τον Άμραμπατ.

Αν ισχύει αυτό, πρέπει να δούμε πότε σφύριξε ο ρέφερι και σταμάτησε τη φάση. Από όσα ριπλέι υπάρχουν διαθέσιμα για την ώρα από το συνδρομητικό κανάλι, ο Κουλμπάκοφ φαίνεται να σφυρίζει το φάουλ όταν ο Πινέδα βγαίνει τετ-α-τετ και προφανώς κανείς(;) δεν ακούει το σφύριγμα. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν φαίνεται να υπάρχει καν φάουλ του Γκατσίνοβιτς στον Σάστρε…

Όπως καταλαβαίνετε, είναι μία φάση, η οποία θα συζητηθεί πολύ.

Η στιγμή που ο Κουλμπάκοφ δίνει το φάουλ:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Η εξήγηση για το ακυρωθέν γκολ του Άμραμπατ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x