Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ξεχνάει Σαλσίδο η ΑΕΚ - Απορρίφθηκε κρούση της Ουτρέχτης»

Απουσιάζουν οι... προϋποθέσεις έτσι ώστε ο Κάρλος Σαλσίδο να έρθει στην ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε για την περίπτωση Άμπραμπατ.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες το όνομα του Κάρλος Σαλσίδο να ακουγόταν «ζεστά» για την ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Πρεσάρισμα» με τον Βάιο Τσούτσικα, η περίπτωση του Μεξικανού θα πρέπει να... ξεχαστεί, μιας και δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις να έρθει στην Ελλάδα.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» ανέφερε ότι οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν προσπάθεια για να αποκτηθεί άμεσα ένας στόπερ. Εκτός από αυτή τη θέση, ψάχνουν για δεύτερο κεντρικό αμυντικό, σέντερ φορ και εξτρέμ, με τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι και εξετάζονται να είναι πολλές.

Από την άλλη πλευρά, σχετικά με την περίπτωση Άμραμπατ, σχολίασε ότι ο παίκτης ήρθε στην Ελλάδα κανονικά και η ΑΕΚ δεν έχει καμία επίσημη πρόταση, εκτός από μια «ενόχληση» της Ουτρέχτης. Ο Αλμέιδα τον θέλει σαν ποδοσφαιριστή, αλλά επιθυμεί παίκτες στο ρόστερ που να είναι 100% αφοσιωμένοι.

Τέλος, θεωρεί... δύσκολο του Βίντα που γράφτηκε, δεν «παίζουν» των Μπαλμπουένα, Σάμαρη, Ντιέγκο, ενώ δεν προκύπτει ότι θα ασχοληθούν με την περίπτωση Πρίγιοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x