Stoiximan Super League

Φουλάρει για στόπερ η ΑΕΚ, αρέσει ο Σαλσίδο - Είχε απορρίψει τον Μίνα

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση στόπερ μπαίνει η ΑΕΚ, με τον Σαλσίδο να αρέσει στον Αλμέιδα, την ώρα που σύμφωνα με ενημέρωση, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν απορρίψει τον Μίνα πριν τον Άρη.

Με την πιθανότητα να κλείσει αυτό το θέμα ακόμα και πριν από την αναχώρηση για την προετοιμασία στην Ολλανδία, η ΑΕΚ συνεχίζει την αναζήτηση του στόπερ με τον οποίο θα δέσει την άμυνά της τη νέα σεζόν, με την... κατάσταση να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Τις τελευταίες ώρες έχει κυκλοφορήσει και το όνομα του Κάρλος Σαλσίδο, με τον 28χρονο Μεξικανό κεντρικό αμυντικό να αρέσει αρκετά στον Ματίας Αλμέιδα. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στην Τσίβας και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη στην «OPAP Arena».

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με ενημέρωση, ο Σάντι Μίνα που παίζει... ζεστά για τον Άρη, φέρεται να προτάθηκε στην «Ένωση» πριν από δύο εβδομάδες, αλλά να απορρίφθηκε. Το βασικό σκεπτικό των «κιτρινόμαυρων», ήταν ότι μετά τις κατηγορίες που βαραίνουν τον παίκτη για βιασμό, δεν μπορεί να προχωρήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x