Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Το ξαναζεσταμένο φαγητό σπάνια είναι νόστιμο, αλλά με Σάντος δεν θα ισχύει»

Οι δεύτερες θητείες πετυχημένων προπονητών σπάνια αποδεικνύονται επιτυχημένες, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την επιθυμία της ΑΕΚ να ξανασμίξει με Σάντος, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την επόμενη μέρα στον πάγκο (που εξακολουθεί να «καίει» τον κόσμο) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, επιβεβαίωσε ότι ο Αραούχο θα είναι ετοιμοπόλεμος και εκτίμησε ότι θα εφαρμοστεί ξανά στη Λεωφόρο το πετυχημένο πείραμα με τον Σιμάνσκι σε ρόλο καθαρού «εξαριού».

Με αφορμή, δε, τις δηλώσεις που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ (και παρόλο που παραδέχθηκε ότι ο Ανδαλουσιανός είναι πάντα άξιος σεβασμού για όσα έχει πετύχει στον σύλλογο), τον χαρακτήρισε παράδειγμα του ότι οι επιστροφές πετυχημένων προπονητών δύσκολα πετυχαίνουν.

Αν και σημείωσε όμως ότι το… ξαναζεσταμένο φαγητό σπάνια είναι νόστιμο, ξεκαθάρισε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τον Φερνάντο Σάντος και την πρόθεση της «Ένωσης» να συνεργαστεί ξανά μαζί του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x