Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μεγάλα όπλα της ΑΕΚ κλίμα και άμυνα – Προβάδισμα Μήτογλου για 11άδα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα δύο μεγάλα ατού της ΑΕΚ τη φετινή σεζόν και στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η οικογενειακή ατμόσφαιρα και τα… μπετόν αρμέ μετόπισθεν αποτελούν τα μεγαλύτερα «όπλα» της ΑΕΚ έως τώρα, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Το πολύ καλό κλίμα είναι ένα όπλο για την ΑΕΚ. Σήμερα θα γίνει και γεύμα με μπάρμπεκιου κατόπιν πρωτοβουλίας του Αλμέιδα, που το επιβεβαιώνει. Η άμυνα είναι ένα άλλο. Σε 15 ματς έχει δεχθεί γκολ μόνο σε 4. Σε όλα τα άλλα ματς, ανεξάρτητα ποιοι παίζουν μάλιστα, δεν έχει δεχθεί γκολ. Από εκεί ξεκινάει ό,τι καλό γίνεται στην ΑΕΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι δίνει ένα προβάδισμα να ξεκινήσει ο Μήτογλου στην 11άδα της «Ένωσης», ενώ αν παίξει ο Βίντα θα σημαίνει ότι είναι ένας από τους λίγους -μαζί με Γκαρσία, Αραούχο, Ρότα και Μουκουντί- που ο Αλμέιδα υπολογίζει ως αναντικατάστατους έως τώρα.

Στα μεταγραφικά, ο Κετσετζόγλου επισήμανε ότι συνεχίζεται η προσπάθεια για τον Κικάνοβιτς, αλλά στο ποσό που ζητάει η Σαν Χοσέ δύσκολα θα γίνει η μεταγραφή, όμως η ΑΕΚ θα εξαντλήσει τα περιθώρια γιατί είναι επιλογή του Αλμέιδα.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x