Stoiximan Super League

Μελισσανίδης: «Ανυπομονώ για το επόμενο παιχνίδι μας για να ξαναδώ αυτό το… εξωγήινο ποδόσφαιρο»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μοίρασε ευχές στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ, ενώ τόνισε πως χαίρεται να βλέπει αυτό το... εξωγήινο ποδόσφαιρο που παίζει η «Ένωση»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το «παρών» στο εορταστικό μπάρμπεκιου που γίνεται στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τον τεχνικό της «Ένωσης», Ματίας Αλμέιδα, να εκτελεί... χρέη ψήστη!

Ο ισχυρός άνδρας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, με ομιλία του προς τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, μοίρασε ευχές, ενώ δήλωσε πως είναι πολύ χαρούμενος με την εικόνα της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, κάνοντας λόγο για... εξωγήινο ποδόσφαιρο!

Μάλιστα, κάποιος από το τεχνικό τιμ διέκοψε την ομιλία του αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο τρόπος που παίζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα παραπέμπει στο «τίκι-τάκα» της Μπαρτσελόνα!

«Εύχομαι υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας. Μου αρέσει αυτό το οικογενειακό κλίμα εδώ, συγχαρητήρια. Ειλικρινά, ανυπομονώ πότε θα ξαναδούμε την ομάδα μας, γιατί χαίρομαι να βλέπω αυτό το «εξωγήινο» ποδόσφαιρο που παίζουμε!

Καλή χρονιά σε όλους σας!»
, ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x