Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Τεράστια νίκη με κατάθεση ψυχής στον Βόλο, μιλάει με 2-3 στόπερ η ΑΕΚ»

Τεράστια χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ επί του Βόλου ο Κώστας Κετσετζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, ενώ επεσήμανε ότι υπάρχει κινητικότητα για στόπερ.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου για το «διπλό» της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό και τα μεταγραφικά.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης χαρακτήρισε μέσω της εκπομπής «Πρεσάρισμα» των Βάιου Τσούτσικα και Τάσου Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τεράστια τη νίκη επί του Βόλου με 3-2. «Έχει τεράστια σημασία, ιδίως με τον τρόπο που ήρθε. Έκανε δύο μεγάλα λάθη η ΑΕΚ, με Μουκουντί, αλλά κυρίως με τον Μάνταλο. Μετά το 2-2 έκανε τεράστια συγκλονιστική κατάθεση ψυχής. Εξιλεώθηκε ο Μουκουντί για το πέναλτι που κέρδισε», επεσήμανε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη συνέχεια μίλησε για τα μεταγραφικά, κάνοντας λόγο για κινητικότητα για τον στόπερ, ενώ υπενθύμισε ότι υπάρχει δυνατότητα να δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα μέχρι το βράδυ. «Γίνονται επαφές με 2-3 περιπτώσεις η ΑΕΚ. Μπορεί να πάρει μετά στόπερ η ΑΕΚ, αλλά δεν θα μπορεί να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα και εκεί το θέμα θα είναι να πειστεί ο παίκτης, ο οποίος θα έρθει δίχως να γίνεται να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Δεν είναι μέσα στους 2-3 παίκτες που μιλάει η ΑΕΚ ο Τζαβέλλας», τόνισε και μετέφερε τα δεδομένα για το δεξί μπακ και τον Σιντιμπέ.

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x