Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Παλεύει δυνατά για στόπερ η ΑΕΚ»

Ο Γιώργος Τσακίρης μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την προσπάθεια της ΑΕΚ να κλείσει κεντρικό αμυντικό, όπως και για τη νίκη της Ένωσης επί του Βόλου με ψυχωμένη εμφάνιση στο Πανθεσσαλικό.

Ο στόπερ και ο Βόλος…

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης μέσω της εκπομπής των Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε στο «διπλό» της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στο Πανθεσσαλικό και στάθηκε στην παρουσία του Γενς Γιόνσον, τονίζοντας ότι ήταν εκπληκτικός. Όπως και στον Χάρολντ Μουκουντί, επισημαίνοντας ότι μετά το σοβαρό λάθος στη φάση του 1-0 ήταν τρομερός.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και είπε μεταξύ άλλων ότι: «παλεύουν δυνατά εδώ και τρία 24ωρα για τον στόπερ», ενώ υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία για να δηλωθεί ο παίκτης στην Ευρώπη, εφόσον αποκτηθεί, εκπνέει σήμερα.

Παράλληλα, ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει ο Γιώργος Τζαβέλλας στην ΑΕΚ και απάντησε ότι δεν προκύπτει κάτι από το ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x