Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μπήκε να ξεμουδιάσει και έβαλε 2 γκολ ο Λιβάι - Η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση»

Το σχόλιο του Κώστα Κετσετζόγλου μετά την άνετη επικράτηση της ΑΕΚ επί της Λαμίας με 4-0.

Η ΑΕΚ πέρασε με άνεση από τη Λαμία στην πρεμιέρα των playoffs, επικρατώντας με το εμφατικό 4-0.

Μετά το φινάλε του ματς, ο Κώστας Κετσετζόγλου τόνισε στο σχόλιό του πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε καλή κατάσταση και έκανε ιδιαίτερη μνεία στον Λιβάι Γκαρσία, λέγοντας πως μπήκε για να ξεμουδιάσει και σκόραρε δύο φορές στο φινάλε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ ανέφερε πως η έδρα της Λαμίας είναι δύσκολη και οι υπόλοιποι ανταγωνιστές θα πρέπει να βρουν τρόπο να ξεκλειδώσουν την ομάδα του Βόκολου για να φύγουν νικητές από το «ΔΑΚ».

«Μπήκε να ξεμουδιάσει και έβαλε δύο γκολ. Έχει παίξει τόσα λίγα παιχνίδια και έχει βάλει τόσα πολλά γκολ. 13 ο Λιβάι και 12 ο Πόνσε. Ήταν καλό παιχνίδι για την ΑΕΚ, είχε σταθερό ρυθμό. Είναι σημαντικό που κατάφερε να βάλει το γκολ στο φινάλε του ημιχρόνου, με την πολύ καλή επέμβαση του τερματοφύλακα που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα. Ήρθε το ωραίο γκολ του Πόνσε από την ασίστ με πλάγιο του Ρότα και ήρθε στο τέλος ο Λιβάι.

Σημαντική νίκη, μια καλή ημέρα για την ΑΕΚ που είναι σε καλή κατάσταση. Δεν άφησε τη Λαμία να βγάλει αντεπιθέσεις, σφιχτή στο κέντρο και έπαιξε αρκετά από τα άκρα. Δεν ξέρω πόσοι θα καταφέρουν να περάσουν από τη Λαμία, είναι πολύ σφιχτή ομάδα και είναι δύσκολο να την ξεκλειδώσεις»
, τόνισε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x