Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ν’ αλλάξει οφθαλμοφανή πράγματα ο Μιλόγεβιτς - Όντως έχει τσεκάρει Μπρόρσον η ΑΕΚ»

Η διόρθωση δυσλειτουργιών που… βγάζουν μάτι θα είναι αρκετή σε πρώτη φάση για να βελτιωθεί η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα είπε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου. Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για Μπρόρσον.

Την ανάγκη να διδαχθεί η ΑΕΚ από τις παθογένειες που έδειξε (και) στην Τούμπα, ώστε να μη χάσει κι άλλο έδαφος στο πρωτάθλημα, υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι η «Ένωση» παρουσιάστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ με υπέρμετρη αισιοδοξία και ένα πλάνο που φαινόταν προγραμματισμένο ανεξαρτήτως της εξέλιξης του αγώνα.

Εξήγησε λοιπόν ότι ως έμπειρος προπονητής (που έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες και ξέρει από πίεση), ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα πρέπει ν’ αλλάξει οφθαλμοφανή πράγματα για να βελτιωθεί η εικόνα.

Όσο για το θέμα Μπρόρσον, επιβεβαίωσε ότι η ΑΕΚ έχει τσεκάρει την περίπτωση του στόπερ της Μάλμε από το περασμένο καλοκαίρι και μένει να φανεί αν θ’ αναζωπυρωθούν οι συζητήσεις ενόψει της λήξης του συμβολαίου του στις 31 Δεκέμβρη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x