Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θύμισε την περσινή ομάδα, αλλά δεν πρέπει να τα διαλύσει ξανά όλα»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου χαρακτήρισε χειρότερη φετινή ήττα της ΑΕΚ αυτή από τον ΟΦΗ, αλλά παρότι παραδέχτηκε πως το πρωτάθλημα μάλλον χάθηκε, δεν πρέπει να… γκρεμιστεί ξανά εκ βάθρων η ομάδα.

Ήττα που ουσιαστικά θέτει εκτός τίτλου της ΑΕΚ χαρακτήρισε αυτή από τον ΟΦΗ ο Κώστας Κετσετζόγλου τονίζοντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως η χθεσινή εμφάνιση ήταν ανάλογη με αυτές τις… περσινής ομάδας. Πάντως επισήμανε πως δεν θα πρέπει αυτό να οδηγήσει την ομάδα σε νέο «ξερίζωμα».

«Έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης ο Γιαννίκης, πρωτίστως στις επιλογές όπως στο κέντρο, αλλά και στην εικόνα της ομάδας που έδειξε παντελώς αδύναμη να ανατρέψει το παιχνίδι. Δε νομίζω πως οι αλλαγές που έκανε έκριναν το ματς. Είχαν μια λογική. Το ματς είχε στραβώσει πολύ πριν τις αλλαγές. Η ΑΕΚ ξεκίνησε με ένα ισοπεδωτικό 20λεπτο που έδειχνε θέμα χρόνου το δεύτερο γκολ, αλλά δεν το πέτυχε και μετά έγιναν πολλά λάθη στην άμυνα. Θύμισε την περσινή ΑΕΚ χθες η ομάδα. Το βασικό πρόβλημα ήταν στα χαφ, η επιλογή με Σάκχοφ και Σιμόες αποδείχτηκε πολύ κακή, δεν λειτούργησε καθόλου αυτό το δίδυμο. Στο τέλος είχε την τύχη να κερδίσει πέναλτι, αλλά το έχασε», τόνισε και πρόσθεσε:

«Είναι η χειρότερη ήττα της ΑΕΚ φέτος. Πλέον η διαφορά των 11 βαθμών αλλάζει τελείως το πράγμα. Ο Ολυμπιακός χωρίς να έχει παίξει καλά έχει μόνο δύο ισοπαλίες. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μην γίνει ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Δεν πρέπει πάλι να διαλυθεί η ομάδα. Από τη στιγμή που υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή να συνεχίσει να υπάρχει, να ενισχυθεί στις θέσεις που χρειάζεται και πρωτίστως στο κέντρο και να προσπαθήσει να γίνει καλύτερη ομάδα. Έγινε μια σημαντική επένδυση το καλοκαίρι, αλλά δεν μπορείς να φτιάξεις μεμιάς μια δυνατή ομάδα. Πρέπει να βάλεις τη βάση και να μην τα γκρεμίζεις συνέχεια όλα για να έχεις μια πραγματικά πολύ καλή ομάδα σε 2-3 χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x