Stoiximan Super League

Θρήνος στην οικογένεια της ΑΕΚ: «Έφυγε» ο Βαγγέλης Γιαννίσης

Ο Βαγγέλης Γιαννίσης, άνθρωπος που «υπηρέτησε» την ΑΕΚ για περίπου 25 χρόνια ως επιμελητής ποδοσφαιρικού τμήματος, έφυγε από τη ζωή.

Μετά από 25 χρόνια στο πλάι της ΑΕΚ, ως επιμελητή του ποδοσφαιρικού της τμήματος έως το 2018, ο Βαγγέλης Γιαννίσης που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, «έφυγε» από τη ζωή, με την είδηση να κάνει γνωστή ο πρώην πρόεδρος της «Ένωσης», Σταύρος Αδαμίδης.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σταύρου Αδαμίδη:

«Έφυγε ένας ανιδιοτελής εργάτης της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Γιαννίσης. Οι περισσότεροι ίσως να μην τον γνωρίζετε αλλά ο Βαγγέλης για 25 και πλέον χρόνια ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και υπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο την αγαπημένη μας ομάδα.

Δεν υπήρχε μέρα και ώρα που να μην ήταν διαθέσιμος, δεν υπήρχε «αποστολή» που δεν ολοκλήρωνε με επιτυχία. Ο Βαγγέλης στο αεροδρόμιο να υποδεχθεί παίκτη, ο Βαγγέλης στα αποδυτήρια να υποδεχθεί τους διαιτητές, ο Βαγγέλης στην ΕΠΟ, ο Βαγγέλης στην Superleague.

Ο Βαγγέλης που έτρεχε για όλους κ για όλα! Ο αγαπητός σε φίλους κ αντιπάλους Βαγγέλης υπήρξε σημείο αναφοράς για την ομάδα μας».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x