Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ξαφνικά έχει πολλές επιλογές στα χαφ η ΑΕΚ - Οι αλλαγές που ίσως φέρει ο Κριχόβιακ»

Τον ευχάριστο πονοκέφαλο που… έφτασε να έχει η ΑΕΚ στα χαφ (με την απόκτηση Κριχόβιακ, την επιστροφή Σιμάνσκι και την εξαιρετική παρουσία Χατζισαφί) επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην πληθώρα τακτικών ελιγμών που προσφέρει, ανάμεσα σε άλλα, στην ΑΕΚ η απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Νικολογιάννη, σημείωσε ότι η δυνατότητα του Πολωνού να παίξει τόσο στο «6», όσο και στο «8» επιτρέπει στον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να δοκιμάσει και διαφορετικά πλάνα.

Αφού σημείωσε λοιπόν χαρακτηριστικά ότι από ‘κει που είχε τεράστιο πρόβλημα η «Ένωση» απέκτησε… ξαφνικά πολλές επιλογές στα χαφ (συνυπολογίζοντας την επιστροφή Σιμάνσκι και την εξαιρετική παρουσία Χατζισαφί) δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο για 4-3-3 με τον ΠΑΟΚ.

Εξάλλου, όπως τόνισε, η μεγάλη μεταγραφή του Πολωνού και τα δείγματα ανάκαμψης που έδωσε η ομάδα στη Λεωφόρο έχουν ζεστάνει κάπως και τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να έχει αρκετά πιο έντονη παρουσία την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x