Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Έρχονται αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ»

Στις ανακατατάξεις που (είτε κατ’ ανάγκη, είτε κατ’ επιλογή) θα κάνει ο Αργύρης Γιαννίκης στην ενδεκάδα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μια ΑΕΚ που θα παραταχθεί με τουλάχιστον τρία νέα πρόσωπα στη Ριζούπολη (σε σχέση με την ενδεκάδα του αγώνα με τον Άρη) προανήγγειλε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε πως είτε αναγκαστικά, είτε για τακτικούς λόγους ο Αργύρης Γιαννίκης θα κάνει αλλαγές.

Πέρα λοιπόν από τη δεδομένη παρουσία του Τζαβέλλα στη θέση του τιμωρημένου Μήτογλου, εκτίμησε ότι πιθανότατη είναι η επιλογή του Μισελέν αντί του Ρότα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Κι αφού προέβλεψε ότι βασικός αυτή τη φορά θα είναι και ο Λιβάι Γκαρσία, σημείωσε ότι η έλλειψη εναλλακτικής λύσης θα κρατήσει στο αρχικό σχήμα και τον Σιμάνσκι (παρόλο που δεν ήταν καλός την περασμένη Κυριακή), ενώ το μόνο δίλημμα που μπορεί να υπάρξει είναι το Αραούχο ή Ανσαριφάρντ για την κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x