Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ολοκληρώθηκε το όραμα του Μελισσανίδη - Τα πλάνα Αλμέιδα ενόψει Άρη»

Για τα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ και τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι με τον Άρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της ΑΕΚ και στα τελευταία νέα της «Ένωσης» πριν το παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Συζητώντας με τον Μανώλη Μουσουράκη, ο ρεπόρτερ του σταθμού ανέφερε πως… επιβάλλεται να το επισκεφτεί όποιος μπορεί, διότι αξίζει, είναι εντυπωσιακό και ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι συνδυάζει την ιστορία και την τεχνολογία, ενώ πρόσθεσε πως ο διοικητικός ηγέτης του «δικεφάλου», Δημήτρης Μελισσανίδης, ολοκλήρωσε το όραμά του από το 2013.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, επισήμανε πως είναι ένα κρίσιμο ματς που πρέπει να είναι η τρίτη και… φαρμακερή για την ΑΕΚ, καθώς δεν έχει κερδίσει φέτος τον Άρη στις δύο επισκέψεις της στη Θεσσαλονίκη. Έκανε λόγο πως το πιθανότερο είναι ο Ματίας Αλμέιδα να μην ρισκάρει να χρησιμοποιήσει επιβαρυμένους παίκτες, αφού έρχονται τρία ντέρμπι που θα κρίνουν το πρωτάθλημα.

Άφησε ανοικτά τα ενδεχόμενα για τα πρόσωπα που θα πάρουν φανέλα στη μεσαία γραμμή, αναφέροντας ως δεδομένους για την ενδεκάδα τους Αθανασιάδη, Βίντα, Κάλενς, Πόνσε, Τσούμπερ και Γκατσίνοβιτς.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x