Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Πρέπει να 'ναι… τρίτη και φαρμακερή για την ΑΕΚ στο ''Κλ. Βικελίδης'' – Οι πιθανές επιλογές Αλμέιδα»

Ακούστε τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Άρη, όπως το μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, ο οποίος εξήρε το Μουσείο Ιστορίας της «Ένωσης».

Τα τελευταία νέα από την προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη την Κυριακή (21/4, 19:30), μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στον Γιάννη Σταυρόπουλο.

Αρχικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στα εγκαίνια του Μουσείου Ιστορίας της «Ένωσης» που έλαβαν χώρα το Σάββατο (20/4), σημειώνοντας πως η επίσκεψη σ' αυτό θα συνιστά μια τεράστια εμπειρία.

Από εκεί και πέρα, τόνισε ότι όλο το ενδιαφέρον πλέον στον «δικέφαλο» έγκειται στο πώς θα κάνει το 2/2 με τους Θεσσαλονικείς (μετά το 2-0 της προηγούμενης Κυριακής στην OPAP Arena), ενώ εξήγησε ότι για την ΑΕΚ πρέπει να είναι η… τρίτη και φαρμακερή στο «Κλ. Βικελίδης» (ύστερα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο και το 3-3 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος).

Σε ό, τι αφορά το κομμάτι της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Ματίας Αλμέιδα, ανέφερε πως κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης, με τους Σιντιμπέ και Χατζισαφί να έχουν προβάδισμα για το δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας, αντίστοιχα, ενώ οι Βίντα και Κάλενς θα συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο. Ο Σιμάνσκι φαίνεται πως θα επανέλθει στα χαφ έχοντας δίπλα του -εφόσον ο Αργεντινός τεχνικός επιλέξει να δώσει ανάσες στον Πινέδα- είτε τον Λιούμπισιτς είτε τον Γιόνσον. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή θα είναι ο Άμραμπατ, αριστερά διεκδικούν θέση ο Ελίασον με τον Γκατσίνοβιτς, ενώ τον Πόνσε στην επίθεση θα πλαισιώνει ο Τσούμπερ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x