Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πάντα έχει τις λύσεις για τις απουσίες η ΑΕΚ-Στην αποστολή ο Γκαρσία με Λαμία»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου δήλωσε βέβαιος πως η ΑΕΚ θα αντιπαρέλθει τις αρκετές απουσίες που έχει η αποστολή για τη Λαμία.

Την πεποίθηση πως η ΑΕΚ έχει τον τρόπο να καλύψει τις απουσίες που έχει και στο ματς με τη Λαμία εξέφρασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Δεν θεωρώ καν πρόβλημα πλέον τις απουσίες, γιατί έτσι όπως φτιάχτηκε η ομάδα το καλοκαίρι είναι για να παίζει με την ίδια ένταση παρά τα όποια προβλήματα. Πάντα η ΑΕΚ έχει λύσεις. Θα λείψουν Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ και Φερνάντες, αλλά θα είναι έτοιμοι με την επανέναρξη. Ο Γκαρσία είναι στην αποστολή για σήμερα και θα δούμε αν θα παίξει. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στο διάστημα της διακοπής, η ΑΕΚ μπορεί να είναι πλήρης όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί θα ακολουθήσουν τρία ντέρμπι. Με τον τρόπο που δουλεύει ο Αλμέιδα, ο στόχος είναι να είναι όπως πρέπει στα playoffs», σημείωσε.

Όσο για την ενδεκάδα είπε: «Ο Στάνκοβιτς θα είναι στο τέρμα, στην άμυνα πιθανότατα θα επιστρέψει ο Πήλιος αριστερά με τον Ρότα φαβορί για δεξιά, ο Μουκουντί είναι έτοιμος αλλά σήμερα λογικά θα παίξουν ξανά ο Κάλενς με τον Βίντα. Γιόνσον και Λιούμπισιτς θα είναι στο κέντρο, θα πάει ο Πινέδα αριστερά και ο Ελίασον δεξιά, με τον Μάνταλο πίσω από τον Πόνσε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x