Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πάει για 40.000 το ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός»

Την εκτίμηση ότι η προσέλευση του κόσμου της ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό (βάσει της κίνησης των εισιτηρίων) θα φτάσει το μάξιμουμ επιτρεπόμενο στο ΟΑΚΑ έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην καυτή ατμόσφαιρα που αναμένεται να υποδεχθεί η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι την πρώτη μέρα της διάθεσης (κι ενώ δεν βρισκόμαστε καν στην εβδομάδα του αγώνα) έφυγαν 5.000 εισιτήρια.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι (συνυπολογίζοντας τον αριθμό των διαρκείας) 21.000 φίλοι της «Ένωσης» έχουν κλείσει ήδη θέση στο ΟΑΚΑ, εκτίμησε ότι είναι πολύ πιθανό η προσέλευση να φτάσει στο μάξιμουμ επιτρεπόμενο των 40.000.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, υπογράμμισε ότι παραμένει η αισιοδοξία πως ο Τσούμπερ θα είναι διαθέσιμος και εξήγησε ότι εξίσου σημαντικό με το αποτέλεσμα του ντέρμπι (που ενίοτε προέρχεται και από συγκυρίες) είναι το να δείξει η ομάδα ανταγωνιστική απέναντι στον μεγάλο αντίπαλο για τον τίτλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x