Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πάει πιο πίσω η απόκτηση βασικού στόπερ στην ΑΕΚ – Κανένα θέμα με Παπανικολάου»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου ανέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι η μεταγραφή σέντερ μπακ στην ΑΕΚ θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο, αφού το επιτρέπει η περίσταση και «έκαψε» την περίπτωση Παπανικολάου.

Λίγο περισσότερο θα χρειαστεί να περιμένουν οι φίλοι της ΑΕΚ μέχρι να μάθουν το όνομα του κεντρικού αμυντικού που θα πάρει φανέλα βασικού τη νέα σεζόν, όπως σημείωσε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Δεν βλέπω να ολοκληρώνεται η μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα τελικά. Δεν έχει αλλάξει κάτι για την περίπτωση που μου είχαν πει ότι θα κλείσει άμεσα. Απλά θα πάει πιο πίσω, η ΑΕΚ θα το τραβήξει παραπάνω, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσει. Μιλάμε για σέντερ μπακ που θα είναι ο ένας από τους δύο βασικούς, ψάχνει για δύο στόπερ δεξιοπόδαρο και αριστεροπόδαρο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, από την στιγμή που η «Ένωση» έχει Σιμάνσκι-Γαλανόπουλο και ψάχνει το… κάτι παραπάνω, δεν τίθεται θέμα απόκτησης του Παπανικολάου.

Ενώ αναφέρθηκε στις περιπτώσεις παικτών που δεν υπολογίζονται, όπως ο Ανσαριφάρντ ή ο Αλμπάνης και ο Μπότος, με τον δεύτερο μάλιστα να συμμετέχει στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x