Stoiximan Super League

Τσακίρης: Ο Αλμέιδα θέλει το 80% του ρόστερ πριν πάει Ολλανδία - Μεγαλύτερο βάρος στις αποδεσμεύσεις

Ο Γιώργος Τσακίρης στάθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM στα «θέλω» του Ματίας Αλμέιδα και την ανάγκη της ΑΕΚ να ξεφορτωθεί κάποιους παίκτες που δεν υπολογίζει αλλά… κοστίζουν πολύ!

Την ησυχία που καταγράφεται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ αλλά και τις εξελίξεις που πρέπει να σημειωθούν πριν φύγει για την φύγει για το Αλκμάαρ και το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

«Δεν είναι καλή η ησυχία λόγω της δεδομένης αποτυχίας της σεζόν, αλλά πρέπει να πάμε έτσι στην μετάβαση για την επόμενη, μετά τις πρώτες κινήσεις και το δυνατό ξεκίνημα. Το 80% του ρόστερ πρέπει να έχει ολοκληρωθεί προτού η ΑΕΚ ταξιδέψει στην Ολλανδία, όπως έχει πει ο Αλμέιδα. Μιλάμε για αυτούς που υπολογίζονται. Στις μεταγραφές κοιτάζει για δύο στόπερ, δύο χαφ συν έναν, έναν φορ κι έναν εξτρέμ ενώ ενδέχεται να προκύψει κι άλλη ανάγκη, σε περίπτωση παραχώρησης παίκτη», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε πως δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο ότι συμβαίνει με τον Βράνιες αλλά δεν είναι αυτό το βασικό θέμα στην «Ένωση».

Ο Τσακίρης επισήμανε ότι η ΑΕΚ πρέπει να δώσει μεγαλύτερο βάρος στις αποδεσμεύσεις των Λε Ταλέκ, Μπακάκη, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς, καθώς οι απολαβές τους ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x