Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Προχωράει του Αραούχο στην ΑΕΚ - Αυτή τη φορά θέλει να τον δώσει η Λας Πάλμας»

Την αισιοδοξία ότι έχει μπει στην τελική ευθεία η επιστροφή Αραούχο στην ΑΕΚ -επιβεβαιώνοντας την πρόθεση της «Ένωσης» να κλείσει άμεσα το θέμα- μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στις εξελίξεις που αναμένονται στα μεταγραφικά της ΑΕΚ -και συγκεκριμένα στην περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι υπάρχει μια τάση να επισπευστούν οι διαδικασίες επιστροφής του Αργεντινού, ενώ και η «Ένωση» θέλει να κλείσει το θέμα.

Αφού εξήγησε λοιπόν ότι αυτή τη φορά η Λας Πάλμας (σε αντίθεση με τις προηγούμενες) είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον παίκτη, εκτίμησε ότι αν δείξουν αποφασιστικότητα οι «κιτρινόμαυροι» θα τελειώσουν άμεσα τη μεταγραφή.

Κατά τ’ άλλα, σημείωσε ότι αναμένεται η απάντηση του Λε Ταλέκ στην πρόταση που του έχει γίνει, επιβεβαίωσε την κινητικότητα για αριστερό μπακ και τόνισε ότι υπήρξε μια περίπτωση δεξιού μπακ που πλησίασε στην ΑΕΚ την περασμένη βδομάδα, αλλά αποφασίστηκε να πάει για κάτι καλύτερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x