Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Εκτός του Μελισσανίδη, θέλει πολύ και ο Μιλόγεβιτς τον Αραούχο»

Στη μεγάλη εκτίμηση που τρέφει και ο προπονητής της ΑΕΚ (πέρα από τη γνωστή του Δημήτρη Μελισσανίδη) στον Σέρχιο Αραούχο αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Τους αγωνιστικούς λόγους για τους οποίους -εκτός όλων των άλλων- ο Σέρχιο Αραούχο έχει «κλειδώσει» ως ο βασικός στόχος της ΑΕΚ για την επίθεση εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή του Σωτήρη Ταμπάκου, υπογράμμισε ότι πέραν της γνωστής «καψούρας» του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Αργεντινό, εκείνος χαίρει της εκτίμησης και του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Αφού εξήγησε λοιπόν ότι έχει προσωπική άποψη (μιας και τον είχε ως αντιμετωπίσει ως αντίπαλο την περίοδο που βρισκόταν στον Πανιώνιο), υπενθύμισε ότι ήθελε να τον πάρει και στον Ερυθρό Αστέρα.

Κατά τ’ άλλα, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο η προσπάθεια απόκτησης του Λε Ταλέκ (με την ΑΕΚ να έχει προβάδισμα έναντι των ομάδων από τη Ρωσία που ενδιαφέρονται), ενώ τόνισε ότι για τη θέση του αριστερού εξτρέμ η «Ένωση» θα ψάξει έναν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Λιβάι Γκαρσία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x