Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Ψυχή και τακτική προσήλωση η ΑΕΚ - Το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα σε 30 χρόνια»

Το μέταλλο της ΑΕΚ και την πιστή εφαρμογή του πλάνου Αλμέιδα -που της επέτρεψαν να νικήσει στα σημεία τον Παναθηναϊκό- και να βάλει φωτιά στο πρωτάθλημα τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στην τεράστια επιτυχία της ΑΕΚ να πάρει το ντέρμπι τον Παναθηναϊκό -έστω κι αν άλλαξε τρόπο παιχνιδιού για φτάσει στη νίκη- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, τόνισε ότι οι δυο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν και η τηλεοπτική μετάδοση αδικεί το πάθος, την ένταση και την τακτική προσήλωση που έδειξαν οι δυο αντίπαλοι.

Υπογράμμισε λοιπόν ότι, παρόλο που η «Ένωση» ξεκινούσε πιο πίσω την πίεση από άλλες φορές, πάτησε 30 φορές την αντίπαλη περιοχή και δεν επέτρεψε το passing game που χαρακτηρίζει τους «πράσινους».

Αφού τόνισε, δε, ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσει η ρίψη φωτοβολίδων, αλλά και καπνογόνων (σε βαθμό που να διακόπτεται το ματς), στάθηκε και στις προεκτάσεις του χθεσινού αποτελέσματος, που οδηγεί και επίσημα στο πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των 30 τελευταίων χρόνων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x