Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Νίκησε τον Παναθηναϊκό με τη λογική του η ΑΕΚ - Δακρυγόνα γιατί… βαριούνται να δουλέψουν»

Στην αναπόφευκτα κυνική φιλοσοφία που προσέγγισε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η ΑΕΚ -αλλά και την αναίτια χρήση χημικών που έγινε ξανά από την αστυνομία- στάθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Την τακτική προσαρμοστικότητα που έδειξε η ΑΕΚ και της επέτρεψε να πανηγυρίσει τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού υπογράμμισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι η «Ένωση» μπήκε στο ντέρμπι με πολλές αντιξοότητες στην πλάτη (όπως η ήττα στα Γιάννενα, ο χαρακτήρας «must win» του αγώνα και οι σημαντικές απουσίες).

Εξήγησε λοιπόν ότι βάσει όλων αυτών των συγκυριών (που δύσκολα θα επαναληφθούν όλες μαζί) ήταν λογικό να προσεγγίσει κυνικά το παιχνίδι και εντέλει να κερδίσει τους «πράσινους» με τη δική τους φιλοσοφία.

Πέραν του αγωνιστικού, πάντως, στάθηκε και στη χρήση χημικών που έγινε πριν τη σέντρα (και μάλιστα σε μέρος με οικογένειες και παιδιά), τονίζοντας ότι έχει γίνει φαινόμενο πλέον να ρίχνουν δακρυγόνα οι αστυνομικοί επειδή… βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x