Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πώς θα παίξει η ΑΕΚ στα Γιάννενα-Πολύ πιθανό να πάρει τον Κικάνοβιτς»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου αναφέρθηκε στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα μετά τα τελευταία προβλήματα, αλλά και στα μεταγραφικά.

Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής αναπροσαρμόζουν τα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για την αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (20:00), όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Επειδή λείπει ο Φράνσον, που θα ήταν η πρώτη εναλλακτική για το κέντρο ελλείψει Σιμάνσκι, ίσως τελικά να μην παίξει από την αρχή ο Γαλανόπουλος. Πιθανό είναι να δούμε τον Πινέδα στο κέντρο δίπλα στον Γιόνσον και μπροστά έναν ακόμη εξτρέμ. Ο Σιντιμπέ θα παίξει δεξί μπακ, ενώ ο Ραντόνια αν παραστεί ανάγκη μπορεί να βοηθήσει και στα δύο άκρα της άμυνας», ανέφερε, ενώ έκανε τη δική του εκτίμηση για την ενδεκάδα: «Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μουκουντί και μάλλον Μήτογλου αντί Βίντα, Γιόνσον, Πινέδα, Αραούχο, Γκαρσία, Φαν Βέερτ και Φερνάντες ή Τσούμπερ».

Όσο για τα μεταγραφικά; «Αν ανέβει λίγο παραπάνω η ΑΕΚ στην προσφορά της, πιστεύω πως θα τον πάρει τον Κικάνοβιτς. Το θέμα του αριστερού μπακ μοιάζει να έχει λίγο παγώσει, αλλά θα δούμε. Αν βρεθεί κάποια καλή ευκαιρία, πιθανό να αποκτηθεί, όμως δεν είναι τόσο ψηλά όσο ο στόπερ και ο Κικάνοβιτς», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x