Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Δεν είναι στις πρώτες επιλογές ο Μοντέρο - Τα κριτήρια για τον μπακ που θα πάρει η ΑΕΚ

Τη μικρή πιθανότητα ν’ ασχοληθεί η ΑΕΚ με τον Μοντέρο και τις προδιαγραφές που πρέπει να διαθέτει το αριστερό μπακ που θ’ αποκτηθεί από την «Ένωση» επεσήμανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στη φημολογία που συνέδεσε εκ νέου την ΑΕΚ με τον Φρανσίσκο Μοντέρο και τη μεταγραφή του αριστερού μπακ -που θεωρείται πιθανότατη πλέον- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι ο Ισπανός στόπερ (από τη στιγμή που εξετάστηκε και το καλοκαίρι χωρίς να προχωρήσει η περίπτωσή του) δεν συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες επιλογές της «Ένωσης».

Όσο για τον παίκτη που θ’ αναζητηθεί μετά τα νεότερα για τον τραυματισμό του Μοχαμάντι, εξήγησε ότι θα πρέπει να πληροί συγκεκριμένες προϋποθέσεις για ν’ αποκτηθεί:

Να διαθέτει αντίστοιχα χαρακτηριστικά του Ιρανού στο κομμάτι της ταχυδύναμης, να είναι «μάχιμος» (όσον αφορά στα παιχνίδια που έχει στα πόδια του) και να κριθεί από τον Αλμέιδα ότι ταιριάζει στην ομάδα, αφού ο Αργεντινός έδειξε και το καλοκαίρι ότι δεν λέει «ναι» σε παίκτη, αν δεν είναι αυτό που θέλει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x