Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Βράνιες στα καλά του με περισσότερη μπάλα ο Βιτάο - Από Γενάρη ήθελε Γιένσον η ΑΕΚ»

Το αγωνιστικό προφίλ των Βιτάο-Γιένσον που αποδεικνύει ότι η ΑΕΚ στοχεύει σε δυνατές προσθήκες (μ’ εκείνη του Δανού μάλιστα να έχει επιδιωχθεί από Γενάρη) τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου

Τα δεδομένα για τις περιπτώσεις των Βιτάο και Γιένσον, που προέκυψαν στη μεταγραφική επικαιρότητα της ΑΕΚ, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Μιλώντας στην εκπομπή των Βάιου Τσούτσικα-Τάσου Νικολογιάννη, επιβεβαίωσε ότι η «Ένωση» ασχολείται με τους δυο παίκτες, τονίζοντας ότι οι προδιαγραφές και το αγωνιστικό τους προφίλ επιβεβαιώνει την πρόθεση για δυνατές προσθήκες.

Αναφερόμενος λοιπόν στον Βραζιλιάνο, τόνισε ότι έχει όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Ματίας Αλμέιδα, αφού πρόκειται για μια περίπτωση Βράνιες στα καλά του, ενός στόπερ δηλαδή με ένταση και αθλητικά προσόντα -ο οποίος ωστόσο είναι και καλύτερος με την μπάλα.

Όσο για τον Γιένσον, αποκάλυψε ότι οι «κιτρινόμαυροι» είχαν προσπαθήσει από τον Γενάρη να τον αποκτήσουν, στάθηκε στο γεγονός ότι ήταν βασικός σε ομάδα Primera Division μέχρι ν’ αρνηθεί ανανέωση συμβολαίου και εξήγησε το πλεονέκτημα που δίνει στην ΑΕΚ η επιθυμία του να βρει πρωταγωνιστικό ρόλο για να παίξει στο Μουντιάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x