Stoiximan Super League

«Θέλει 6 εκατ. ευρώ για Πινέδα η Θέλτα - Η ΑΕΚ ψάχνεται για δανεισμό»

Ιστοσελίδα από το Μεξικό δίνει όλο το παρασκήνιο γύρω από το όνομα τού Ορμπελίν Πινέδα, αναφέροντας τα «θέλω» της Θέλτα αλλά και τις περιπτώσεις των ΑΕΚ, Βαγεκάνο και Τσίβας.

To παρασκήνιο γύρω από το όνομα του Ορμπελίν Πινέδα αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «bolavip» από το Μεξικό.

Συγκεκριμένα, από το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται στο μέλλον του 26χρονου χαφ, λέγοντας πως εάν θέλει να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική του Μεξικό, τότε πρέπει να αποχωρήσει από τη Θέλτα.

Ο Πινέδα αποτελεί διακαή στόχο της Τσίβας για αυτό το καλοκαίρι, επιθυμώντας να τον φέρει πίσω στο Μεξικό μετά από μερικά χρόνια. Μάλιστα, η διοίκηση της Θέλτα έχει δώσει το «ΟΚ» για να συζητήσει ο ποδοσφαιριστής με την Τσίβας το ενδεχόμενο συνεργασίας.



Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος και για το ενδιαφέρον των ΑΕΚ και Ράγιο Βαγεκάνο. Η Ένωση ακολουθεί τον «Μαγκίτο» και τον έχει ήδη προσεγγίσει, αλλά όπως αναφέρει η εφημερίδα «record» η ΑΕΚ θέλει να πάρει τον ποδοσφαιριστή δανεικό, ενώ η Θέλτα θέλει να τον πουλήσει.

Για την Βαγεκάνο αναφέρεται στο δημοσίευμα πως του δίνει την πιθανότητα να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα όπως η La Liga.

Τέλος, γίνεται αναφορά και στα «θέλω» της Θέλτα, λέγοντας πως η ομάδα από το Βίγκο θα ζητήσει ένα ποσό γύρω στα 6 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Πινέδα.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x