Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μαγκιά του Αλμέιδα η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ - Πλήρης η δέσμευσή του με την ΑΕΚ»!

Ακούστε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Πώς σχολίασε την ανανέωση Αλμέιδα, τι ανέφερε για τις μεταγραφές και τι είπε για την -με πολλές αλλαγές- 11άδα με Κηφισιά.

Στη χθεσινή… βόμβα, με την επέκταση της ανανέωσης της συνεργασίας του Ματίας Αλμέιδα με την ΑΕΚ, στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου, μεταφέροντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ των «κιτρινόμαυρων».

Όπως είπε, «ακόμα μεγαλύτερη υπόθεση από την ανανέωση του Αργεντινού έως το 2028, είναι η ρήτρα των 10 εκατ. ευρώ. Είναι μαγκιά του Αλμέιδα η ρήτρα, που δείχνει ότι πραγματικά δεσμεύεται με την ομάδα. Από την Ολλανδία ακόμα, το καλοκαίρι, μας έλεγε ότι θέλει να μείνει για χρόνια στην ΑΕΚ».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τις μεταγραφές, τόνισε πως δεν βλέπει «μεγάλη καούρα για κάτι άμεσα», ενώ για τη σημερινή (11/01, 19:00) ρεβάνς Κυπέλλου με την Κηφισιά σημείωσε πως η ΑΕΚ θα «κατέβει» με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της, ενώ το ματς, τόνισε, είναι μια ευκαιρία για όσους δεν έχουν πάει ακόμα στην OPAP Arena, να βρεθούν για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο. Συμπλήρωσε, εξάλλου, ότι μετά και την ανανέωση του Αλμέιδα, αναμένεται να υπάρχει αρκετός κόσμος, προκειμένου να αποθεώσει τον Αργεντινό τεχνικό.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x